Aalburg

Touren op de Scooter

Zomerfeest GenderenVolop vertier tijdens het Genderse Zomerfeest van 24 t/m 29 Augustus. Een feest voor iedereen waarbij sportiviteit en gezelligheid de boventoon voeren. Het 33e zomerfeest start op maandag om 18:00 uur met een wandeltocht waarbij gekozen kan worden voor 5- of 10 kilometer. Is dat niet sportief genoeg? Dan is de zeepkistenrace of de 5 mijl van Genderen misschien iets voor jou.

Met de kinderdisco, de Tiroleravond en de Hollandse Feestavond is er ook muzikaal veel te beleven. Dus graag tot ziens in Genderen tijdens het 33e zomerfeest.

 

Tiroleravond

gezellige avond met elkaar waarbij het eten niet mag ontbreken! Braadworst, knakworst, bernerworst, beenham, gebakken aardappeltjes met spekjes, friet en natuurlijk zuurkool. In de tent zijn er diverse uitdagingen waar je aan mee kunt doen, zoals bierpulschuiven en spijker slaan. Later op de avond komt een heuse Schlagerzanger komt de avond opleuken!

 

Genderse Zeepkistenrace

Zomerfeest Genderen Een van de vele activiteiten tijdens Zomerfeest Genderen is de Genderse Zeepkistenrace! Deze zal plaats vinden op dinsdag 25 augustus 2015 rondom de feesttent aan de Akkerstraat/van der Beekstraat. Race met je zelfgebouwde zeepkist van de schans over het parcours of kom aanschouwen hoe deze waaghalzen het parcours trotseren!

 

Hollandse Avond

Tijdens de Hollandse Avond dit jaar optredens van Frans Duijts, Frank van Etten, Tim Schalkx en René Schuurmans! Zorg dat je er bij bent op zaterdag 29 augustus 2015!

 

Kijk voor het volledige programma op oranjeverenigingjuliana.nl/calendar

 

Bron, afbeeldingen/foto's: oranjeverenigingjuliana.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner