Aalburg

Touren op de Scooter

Boerderijautomaat in Veen en Wijk en AalburgAutomaten voor 'verkoop aan huis' worden steeds populairder. Sinds 3 september zijn dergelijke automaten te vinden aan de Polstraat nummer 19 in Wijk en Aalburg en aan de Wielstraat 40 in Veen. De zogenaamde boerderij-automaten bevat kwaliteitsproducten voor scherpe, zelfbedieningsprijsjes. Deze vorm van verkoop van boerderij-producten biedt vele voordelen en het is laagdrempelig voor klanten.

Een greep uit het assortiment:

Vierkant stuk jonge kaas 950-1050 gr.
Vierkant stuk jong belegen kaas 950-1050 gr.
2 Stukken kruidenkaas met paprika of brandnetel/peterselie ongeveer 800 gram p/2st.
Plakken kruidenkaas in paprika of brandnetel ca 400 gram p/st.
10 stuks verse scharreleieren maat M en maat L

 

boerderij-automaat in Veen en Wijk en Aalburg boerderij-automaat in Veen en Wijk en Aalburg boerderij-automaat in Veen en Wijk en Aalburg boerderij-automaat in Veen en Wijk en Aalburg

In de Betuwe bij kippen- en fruitboeren zie je veel van dergelijke automaten met diverse producten erin. Daarin zie je producten zoals kip, rollades e.d., mensen kunnen kopen wanner het hen uitkomt. Daarnaast is het gemakkelijk en goedkoop omdat er geen personeel bij hoeft te staan.

Dammers staat al zo'n 37 jaar met kaas op de markt en schoonzoon Arjan de Waal in Wijk en Aalburg heeft een eierengroothandel. Hij haalt diverse keren per week de eieren op bij de boeren of ze worden door de boeren bij hem gebracht. Sinds vandaag heeft hij ook een automaat staan, aan de Polstraat, met dezelfde producten erin. Er hangt een kaartje bij de automaat waarop suggesties geschreven kunnen worden want de klant bepaalt tenslotte welke producten in de automaat beschikbaar komen.

 

*In de boerderij-automaten in Veen en Wijk en Aalburg kunt u uitsluitend met muntgeld betalen terwijl de automaat ook wisselgeld terug geeft.
Geopend van maandag t/m zaterdag. Van 7:00 tot 22:00 uur.

 

e-max.it: your social media marketing partner