Land van Heusden en Altena

Touren op de Scooter

kllcZondag 19 maart zal de auteur Marij Sloothaak de eerste gast zijn van het Kinder Literaire Lounge Club op Slot Loevestein. Het eeuwenoude en prachtige Slot Loevestein, gelegen op een landpunt tussen Maas en Waal, is een toepasselijke locatie. Vanaf hier ontsnapte Hugo de Groot immers in een….boekenkist.

Tijdens deze middag neemt Marij Sloothaak je mee op komisch avontuur, op zoek naar de bron van de lach! Gezellige workshop voor kinderen vanaf 6 jaar die van grappen en grollen houden of zelf komiek willen worden.

Marij ging appeltaart eten bij André van Duin thuis! André leerde haar de 11 Gouden Regels hoe je komiek kunt worden. Aan de hand van deze gouden regels praten de kinderen met Marij, hoe word je komiek? Marij leest ook voor uit haar boek. Kinderen mogen hun beste mop vertellen of komiek spelen en krijgen daar tips bij van Marij. Na afloop krijgen alle kinderen een goodie bag mee naar huis.

De workshop begint om 14:00 uur te Slot Loevestein en is 5,- per kind. Betalen bij kassa Slot Loevestein. De begeleidende volwassene is vrij.

Voor het komisch avontuur vooraf aanmelden per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je met het voetveer vanuit Woerkum overvaart naar Slot Loevestein is er een speciaal tarief voor de Kinder Literaire Lounge Club alleen wanneer je vooraf bent aangemeld op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

e-max.it: your social media marketing partner