Werkendam

Touren op de Scooter

Het vierde Dorpsfestival Dussen, een dorpsfeest voor jong en oud, wordt gehouden op zaterdag 20 juni vanaf 14.00 uur op het Peppelveld.

Net als vorig jaar is het weer de bedoeling dat het een echt dorpsfeest wordt waar voor jong en oud wat te doen is. Spelletjes Schminken klimmen en klauteren en springkussens voor de kinderen, en voor de senioren weer een leuke verassing ’s tocht met een Hank-O-Motief door ons mooie dropje met als gids Ton Lensvelt.

Voor de jongeren en volwassenen wordt wederom de “Dussense Sterrenslag” gehouden met knots gekke spellen! O.a. de Peer’s Klompen race, Paardenrace, Waar zijn mijn ballen nou? En het langste springkussen van Nederland maar liefst 100 meter lang.

Hiervoor zijn natuurlijk spelers nodig en teams van minimaal 5 personen en een captain. Vereniging/club/vriendengroep/families worden uitgenodigd hieraan mee te doen.

Flyer Dorpsfestival Dussen 2015

 

Opgeven kun je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over het Dorpsfestival Dussen bezoek de facebook-pagina.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner