Werkendam

Touren op de Scooter

CD-presentatie Johnny GoldOp zondag 28 juni presenteerde de Almkerkse zanger-entertainer Johnny Gold zijn nieuwste single "Bunga, shake your titties"! in café 't Pleintje in Dussen.

"Johnny begeeft zich met zijn nieuwe zomerknallert tussen de Hip hopperts en de Rapperts, want die ouwe nepartiest wil ook weleens veel goud, en mooie wijvuh aan zijn lichaam ... oh jah.. als u er geen reet van verstaat ... dat klopt, want tis Enguls !!" aldus Johnny.

Het nummer is een eigen liedje wat samen met Dj Willem de Wijs en producer Harald Queens weer op voortreffelijke wijze in elkaar is gezet en door toevoeging van de kreet “Shake your titties” zou het zomaar eens uit kunnen groeien tot “Summer Gimmick 2015”.

 

Als eerste track is de Engelse versie op het zilveren pretschijfje gezet. Oomdat Johnny het best wel stoer vind, dattie een beetje Engels kan, en dat ze zich nu in het buitenland ook niet meer af hoeven te vragen wat voor onzin het enfant terrible van de Nederlandse Showbizz nu weer loopt uit te kramen !!

Klik hier om de single te downloaden.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner