Werkendam

Touren op de Scooter

Kermis HankDe zeepkistenrace wordt georganiseerd door de SOJO. SOJO Hank staat voor stichting ontspanning voor jong en oud. Al ruim 35 jaar organiseert SOJO Hank activiteiten voor jong en oud met als doel de gemeenschap verbinden.

Plezier, Samen, Respect, Actief, Leerzaam en Persoonlijk zijn slechts een aantal woorden waar SOJO Hank voor staat. Alle Kinderen moeten kind kunnen zijn, daarom proberen wij al onze activiteiten zo leuk mogelijk en budget neutraal te organiseren. Kind, Vrijwilliger of Sponsor, Samen zorgen we voor het succes van SOJO Hank.

Zeepkistenrace Hank 2015De zeepkistenrace is op 12 september vanaf 14.00 uur. Inschrijven kan nog t/m 7 september. Ook kan er via de website www.sojohank.nl ingeschreven worden. De race is tijdens de jaarlijkse kermis in Hank.

Rabo Dikke Banden Race, de leukste fietswedstrijd voor kinderen!

Dit jaar organiseren wij op zondag 13 september voor de twaalfde keer de Hankse Rabobank Dikke Banden Race. Alle kinderen uit Hank en wijde omgeving nodigen we hierbij uit om mee te doen aan deze fietswedstrijd. Je rijdt mee op je gewone (school)fiets en neemt het op tegen je leeftijdsgenootjes. De wedstrijd gaat over een aantal ronden op het afgesloten wielerparcours in het centrum van Hank. Vlakbij de kermis!

Let op:

  • Racefietsen zijn verboden!
  • Klikpedalen (wielerschoenen met plaatjes vast aan de trapper) mogen helaas ook niet!
  • Het dragen van een helm is verplicht! Als je zelf geen helm hebt, kun je er van ons eentje lenen.

Op de website www.rabosport.nl/event/dikke-banden-race/algemene-info staat alle informatie over de Rabobank Dikke Banden Race. Lees samen met je ouders deze website even goed door!

Deelnemers worden ingedeeld in drie groepen, waarbij wordt gekeken naar het geboortejaar.

  • Groep 1: meisjes en jongens geboren in 2007 en 2008 (leeftijd 7 + 8 jaar).
  • Groep 2: meisjes en jongen geboren in 2005 en 2006 (leeftijd 9 + 10 jaar).
  • Groep 3: meisjes en jongens geboren in 2003 en 2004 (leeftijd 11 en 12 jaar).

De wedstrijd start om 14.45 uur voor Disco-bar De Kelder aan de Buitendijk. Voor de start krijgen alle deelnemers een “Dikke Banden T-shirt” dat je tijdens de wedstrijd al kunt dragen. Ook dit jaar ontvangt iedereen na afloop een aantal leuke prijzen en wat te snoepen om bij te komen van de fietswedstrijd. Bovendien ontvangen de eerste vijf in de uitslag van elke groep een prachtige beker!

Schrijf je gratis in en fiets mee in de spannende en leuke Rabobank Dikke Banden Race van Hank!
Inschrijven doe je zo: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarin vermeld je je naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

 

e-max.it: your social media marketing partner