Werkendam

Touren op de Scooter

Outdoor PlaydayHet 2e KidEvents Outdoor in Hank zal georganiseerd worden op zaterdag 29 augustus 2015. Op deze dag zullen duizend kinderen een geweldige spel- en sportdag beleven. Spel in de vorm van vele luchtkussens, Circus, Kermis en veel meer. En sport doordat veel verenigingen uit de regio demonstraties zullen geven om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten, met als doel het werven van nieuwe leden.

Kinderen zijn de toekomst. Door actief samen te spelen, ontwikkelen kinderen hun mentale en sociale vaardigheden. KidEvents is een stichting die in samenwerking met hoofdsponsor de Rabobank en vele andere sponsoren, kinderevenementen organiseert die voor alle kinderen toegankelijk moeten zijn. Het doel van deze evenementen is zoveel mogelijk kinderen sportief en spelender wijs een onvergetelijke dag te bezorgen met elementen die doorgaans niet bereikbaar zijn.

Outdoor Playday 2015Tijdens deze evenementen zal KidEvents aandacht vragen voor het Jeugdsportfonds. Het jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van vier tot achttien jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

KidEvents draagt bij aan verschillende doelen van de overheid. Kinderen met elkaar in contact brengen ten goede aan de sociale en mentale vaardigheden. Kinderen en ouders het besef geven dat buiten spelen erg belangrijk is voor de gezondheid. Aandacht vragen voor sport en bewegen om overgewicht tegen te gaan.

De kassa gaat open om 9.00 uur waarna om 10:00 uur de spectaculaire opening zal volgen. De afsluiting is om 17.00 uur.

 

e-max.it: your social media marketing partner