Werkendam

Touren op de Scooter

Taptoe Sleeuwijk 2015Showkorps Wilhelmina en de taptoecommissie nodigen u uit om op zaterdag 19 september 2015 af te reizen naar het park aan de Notenlaan in Sleeuwijk voor de 25e Taptoe Sleeuwijk, de jubileumeditie. Toporkesten uit binnen- en buitenland hebben het heilige gras van Sleeuwijk al eens betreden en het publiek komt uit heel de regio om dit jaarlijkse evenement te bezoeken. Vanwege haar 25 jarig jubileum heeft de taptoecommissie voor dit jaar drie wereldkampioenen in de mars- en showsector vastgelegd en het beloofd hiermee en spetterende avond te worden.

Vanaf 20.00 uur kunt u genieten van Advendo uit Sneek, DVS uit Katwijk, Kunst en Genoegen uit Leiden en niet te missen het eigen Jeugdkorps en Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, laatst genoemde treed zelfs met twee shows op.

Taptoe Sleeuwijk Op vrijdag begint er een grote groep vrijwilligers met het opbouwen van het taptoeterrein. Op zaterdag wordt een tribune van ongeveer 900 plaatsen neergezet, en wanneer die avond de taptoe is afgelopen wordt dit alles in 1 nacht weer afgebroken zodat het park er zondagmorgen weer rustig bij ligt. Naast de tribuneplaatsen is er altijd nog welk een plekje vrij langs de dranghekken, dus aan plaatsen geen tekort. Mede door de vele sponsors en de inzet van een grote groep vrijwilligers is de toegang van deze taptoe is geheel gratis. Kortom, dit mag u gewoon niet missen en wij hopen u dan ook graag te zien, zaterdag 19 september, park aan de Notenlaan, Sleeuwijk.

 

Bron + foto: www.showkorps-wilhelmina.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner