Werkendam

Touren op de Scooter

Open water wedstrijd BiesboschzwemmersOp zaterdag 12 september 2015 organiseren de Biesboschzwemmers ter hoogte van de kruising Kooikamp/Vijcie een open water wedstrijd. Behalve het wedstrijdprogramma is er ook voor niet-wedstrijdzwemmers de mogelijkheid om te zwemmen, namelijk tijdens de prestatietochten.

Rond de klok van half één zullen de prestatietochten beginnen. Er kan gekozen worden tussen 250, 500 en 1000 meter. De 250 meter is voor kinderen vanaf 6 jaar, die onder begeleiding van iemand van 18 jaar en ouder hun tocht mogen zwemmen. De kinderen vanaf 9 jaar kunnen 500 meter zwemmen. Vanaf 11 jaar is het mogelijk om 1000 meter te zwemmen. Alles vindt plaats onder begeleiding van de Fantasea Divers.

Daarnaast hebben wij voor de eerste keer het TEAM-EVENT opgenomen in het programma. In dit programma leggen de teams 1000 meter af. De teams moeten gemixt zijn en het inschrijfgeld wordt verdeeld onder de drie beste teams. Daarnaast is het ook een leuk en gezellig evenement om met z'n allen te zwemmen dus we hopen zoveel mogelijk teams te zien zwemmen. Zie voorwaarden en reglement www.bowr.nl Schrijven jullie je ook in?

Om het seizoen af te sluiten en om niet met een lege buik naar huis te gaan heeft de organisatie Friet van Aniet 'geregeld'. Voor slechts € 6,50 per persoon wordt u onbeperkt friet en snacks (frikandel, kroket, bami of kaassouffle) aangeboden. 'Friet van Aniet' zal er tussen 16:00 en 18:00 uur zijn. Uiterlijk zaterdag 5 september horen wij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u wilt deelnemen.

Vooraf aanmelden (vòòr 5 september) hiervoor is verplicht!. Het bedrag moet van te voren worden overgemaakt op rekeningnummer NL70RABO0302801561 t.n.v. de Biesboschzwemmers te Werkendam o.v.v. 'Friet' en het aantal personen. Wellicht ten overvloede maar... Op de dag zelf is het niet mogelijk om een frietje te kopen wanneer niet vooraf is aangemeld.

Open water wedstrijd Biesboschzwemmers Er kan ingeschreven worden tot een half uur voor aanvang van de prestatietochten. Meer informatie is te vinden op www.bowr.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner