Werkendam

Touren op de Scooter

altena brassMet veel plezier nodigt Altena Brass u uit voor het Paasconcert 2016. Op zaterdag 26 maart presenteert Altena Brass zichzelf met eigen solisten, klassiek brassband repertoire en na de pauze de show ‘Swiss Time’. Met deze show heeft Altena Brass de 2e prijs gewonnen in Zwitserland tijdens de Grosse Preis von Birmenstorf op 23 januari j.l.

Altena Brass presenteert zichzelf sinds 2003 op het Paasconcert in een avondvullend programma. Ook dit jaar staat het orkest onder leiding van dirigent Anno Appelo. Het programma voor de pauze bestaat uit een gevarieerde mix van werken. Als Piece de resistance fungeert het spectaculaire Triumph of Time van Peter Graham dat Altena Brass met veel plezier voor dit concert instudeerde. Solistische bijdragen in het programma komen van solo-trombonist Jens Pennings (Londonderry air) en solo-euphonium Edwin de Neijs (Concerto). De Australische componist Brendan Collins arrangeerde het Concerto speciaal voor Edwin in de brassband bezetting.

Na de pauze zal de band de succesvolle en unieke show ‘SWISS TIME’ presenteren. In deze spectaculaire show staan tijd en Zwitserse folklore centraal. Na het concert bent u van harte uitgenodigd voor een afterparty samen met de muzikanten. Tijdens de afterparty zal er live muziek worden verzorgd door de band Spaβ.

We zien u graag op zaterdag 26 maart 20:00 in ‘t Uivernest, Kerkstraat 9-11, 4273 LP Hank.

 

Kaarten voor het paasconcert kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

e-max.it: your social media marketing partner