Woudrichem

Touren op de Scooter

Pearl Jozefzoon te gast bij Woudrichem@PROMSWoudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd heeft zangeres Pearl Jozefzoon, bekend van onder meer The Voice of Holland (waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance), weten te strikken als solist voor haar "Proms" concert dat plaats vindt op 27 juni 2015.

Kunst Na Strijd heeft al een hele reputatie opgebouwd door verschillende keren een spetterend “Proms” concert te geven in Woudrichem. Deze waren steeds een groot succes met landelijk bekende artiesten en uitverkochte zalen. De vereniging is al bijna een jaar bezig met de voorbereidingen voor dit komende concert, zodat ook deze editie meer dan de moeite waard zal zijn.

Soliste op deze avond, Pearl Jozefzoon, is zangeres, musicalactrice en zangdocente. Haar muzikale roots liggen in het zingen in een band van de kerk en een gospelkoor. Haar grote voorbeelden op zanggebied waren Whitney Houston en Mariah Carey. Pearl volgde de richting Muziektheater op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde ze mee in de theatershow 'Jeans' en daarna in de musicals 'Hairspray' en 'Legally Blonde'. Ook speelde zij de hoofdrol in de musical 'Dream Girls' van Albert Verlinde.

Pearl Jozefzoon te gast bij Woudrichem@PROMSKunst Na Strijd vindt het een hele eer om samen met deze veelzijdige zangeres op te treden. Pearl zal solistisch optreden, met begeleiding van KNS, maar ook met Popkoor Zinder uit Zaltbommel. Dit popkoor zingt populaire hedendaagse muziek en heeft zijn sporen op muzikaal gebied al meer dan verdiend!

Zoals gebruikelijk bij de Promsconcerten verlenen enkele regionale artiesten hun medewerking. Dit keer zijn dat zangeres Ankie van Noorloos en de Roefband uit Sleeuwijk. De 'Woerkummer' Jan van Straten is weer bereid gevonden de avond te presenteren. De dirigent is Hans Verheij. Hij is sinds augustus 2012 dirigent van Kunst Na Strijd. Hij is werkzaam als trompettist bij het Radio Philharmisch Orkest. Met zijn bigband trad hij onlangs nog op op het North Sea Jazz Festival. Verheij heeft door zijn brede muzikale interesse en ervaring meer dan voldoende expertise in huis om dit concert tot een succes te maken.

 

Woudrichem@PROMS wordt gehouden in Sport en Cultureel centrum ’t Rondeel te Woudrichem.

Wilt u deze avond niet missen, bestelt u dan zo snel mogelijk uw kaarten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Entreeprijs: € 15,00 voor een zitplaats en € 10,00 voor een staanplaats.

Bent u lid van de Rabobank (of uw vrienden, familie, kennissen etc), dan krijgt u op vertoon van de advertentie in hun “Dichterbij” € 2,50 korting op een entreekaart! U betaalt dan voor een zitplaats € 12,50 en voor een staanplaats € 7,50. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis! Voor deze aanbieding zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar. Ook deze aanbieding bestelt u via genoemd mailadres.

e-max.it: your social media marketing partner