Woudrichem

Touren op de Scooter

Het zomerfeest Uitwijk-Waardhuizen komt er weer aan! De activiteiten vinden plaats op het feestterrein aan de Uitwijksestraat in Uitwijk.

 

Timmerdorp

Dinsdag 9 juni t/m Donderdag 11 juni

Voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de Basisschool. Het timmerdorp schema: * Dinsdag van 15:30 -17:00 uur. We beginnen met het timmeren van de hut. * Woensdag van 12:30 – 16:30 uur. We eten met elkaar en daarna gaan we weer verder timmeren aan onze hut. Voor de kinderen onder de 4 jaar is er deze middag een Luchtkussen!! - Donderdag van 15:30 – 18:00 uur. Vandaag mogen jullie de hut gaan verven en versieren en ook mogen jullie een Frietje eten in je eigen HUT! Jullie ouders mogen komen kijken vanaf 17:30 uur. Trek oude kleren en stevige schoenen aan, en vergeet niet je HAMER en op donderdag een KWAST mee te nemen. Eigen bijdrage € 2,50 per kind. Voor vragen kun je kontact opnemen met Robbert Jan 06-51640413 of Angela 06-30805008

 

Filmavond

Woensdag 10 juni 20:30 uur

Als nieuw evenement willen we woensdagavond een filmavond houden. Een niet zomaar een Film…. MICHIEL DE RUYTER!! Intriges, samenzweringen, spectaculaire zeeslagen tegen de Engelsen met De Ruyter als bevelhebber van de Nederlandse vloot en de dubieuze rol van de Oranjes. Halverwege de 17e eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Na het overlijden van de legendarische admiraal Maarten Tromp, is Michiel de Ruyter zijn gedoodverfde opvolger. In diverse zeeslagen heeft De Ruyter getoond dat hij een briljant strateeg is. De film is geschikt voor 16 jaar en ouder en duurt 2,5 uur. Wij zorgen voor goed beeld en geluid en natuurlijk voor diverse versnaperingen. De tent is open vanaf 20:30 uur en we starten met de Film om 21:00 uur.

 

Feestweek Uitwijk en Waardhuizen

Playbackshow

Donderdag 11 juni 19:30 uur

Ook dit jaar zijn we weer heel nieuwsgierig wat voor acts we te zien krijgen tijdens de playbackshow. De jeugdplaybackshow voor de kinderen tot 14 jaar begint om 19:30 uur. De volwassenen zullen beginnen vanaf 21:00 uur. Voor beide onderdelen kunnen de teams die mee doen aan het tweedorpen spel punten verdienen. Opgeven kan via het inschrijfformulier. Nog even een paar Regels, Een nummer mag éenmaal geplaybackt worden anders geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt, De Act mag niet langer duren dan 9 min, Het gebruik van levende dieren en gevaarlijke stoffen zijn verboden,De artiesten moeten het podium en de tent opruimen en de gebruikte materialen afvoeren, Je USB stick moet van te voren ingeleverd worden bij J.P. die voorin te vinden is bij de draaitafel.

 

50+ Uitje

Vrijdag 12 Juni 11:00 uur

Dit jaar brengen we een bezoek aan het Oude Ambacht & Speelgoed museum in Terschuur. “ Terug in de tijd Ervaar het zelf en laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek kom je ogen tekort. Er is meer…

Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed en voor jong en oud is er een leuke speelhoek met verschillende attracties.” Om 11:00 drinken we een kop koffie in de Tent en om 11:30 vertrekken we richting Terschuur. We beginnen met een heerlijke lunch die verzorgd wordt door het museum. Daarna mogen jullie gaan rondkijken en tussendoor krijgen jullie nog een keer koffie met gebak. Rond 16:30 rijden we weer terug naar Uitwijk en zullen we gezamenlijk afsluiten met een chinees buffet. Eigen bijdrage €30,- per persoon.

 

Alles mag op Vrijdag!!

Vrijdag 12 Juni 20:00 uur.

Het welbekende Tv-programma van de Vrijdagavond gaan wij nu in de Tent spelen. De teams uit het twee dorpenspelen nemen het op een Hilarische ( denk aan liplezen, gezamenlijk in een pak, muziekfragmenten) manier tegen elkaar op en strijden voor de punten. Een heel lachwekkend spektakel voor het publiek. We verwachten de teams om 20:00 in de Tent.

 

Coverband ARIE

Vrijdag 12 Juni 21:30 uur.

We hebben weer een hele gave band kunnen regelen en dit jaar gaan we los met Coverband Arie. Hèt “AR!E” Repertoire……AR!E kan een breed repertoire van rock, feest en choas bieden, waarbij interactie met het publiek, humor, improvisatie en een energieke show die “smoelt” centraal staan. De lijst met nummers is zo lang dat er met gemak passende setlijsten voor elke feest gemaakt kan worden! En natuurlijk heeft de organisatie daar ook inspraak in…Graag zelfs!! Van KPJ feesten tot aan motortreffen; Niets staan deze mannen in de weg om een geslaagde avond weg te zetten! Kortom heel veel muziek en genoeg gezelligheid!! Bekijk alvast een voorproefje op www.coverband-arie.nl

 

Obstacle Run

Zaterdag 13 Juni 14:00 uur.

Dit jaar nemen de teams van het twee dorpenspel het weer tegen elkaar op in een “Obstacle run” Een run waarbij gevraagd wordt om sportiviteit, uithoudingsvermogen,teamwork en gezelligheid. De teams kunnen zich inschrijven via het formulier wat wordt afgegeven bij de Captains. We zijn ook op zoek naar enthousiaste nieuwe teams die het twee dorpenspel in ere kunnen houden, dus mocht je mee willen doen laat het ons dan weten!! Voor de Kinderen zal er deze middag een luchtkussen staan.

 

BBQ

Zaterdag 13 Juni 17:00 uur.

Natuurlijk ontbreekt de dorpsbarbecue niet. Om 17:00 uur zijn de tonnen warm gestookt en kan iedereen tegen kostprijs vlees kopen in de tent.

 

Tonproaten

Zaterdag 13 Juni 20:30 uur.

Na het gemis van vorig jaar hebben we er toch dit jaar er weer gekozen om te gaan Tonproaten. De teams van het twee dorpen spel mogen ook weer mee doen, van elk team mag een persoon max. 10 minuten tonproaten/slap ouwehoeren. Maar ook is er plaats voor vrije inschrijving en Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer echte Professionals… We starten de avond met de welbekende Marjo van Oudheusden en we sluiten de Tonproat avond af met de nieuwkomer maar ijzersterkte Cees Cool. Na het Tonproaten Feesten we nog even door onder begeleiding van Martin van Herwijnen.

 

Tentdienst

Zondag 14 Juni 14:30 uur.

Het Zomerfeest van 2015 afgesloten met een Tentdienst o.l.v. ds. Lock uit Uitwijk. Muziekverenging Juliana en het koor Zemira uit Waardhuizen verlenen hun medewerking. Na afloop van de dienst is er koffie,thee en fris. Dit is het laatste jaar dat Arie Kant de Tentdienst organiseert, we zijn op zoek naar iemand of een duo die het stokje overneemt. Mocht je interesse hebben dan horen wij dat graag.

 

e-max.it: your social media marketing partner