Woudrichem

Touren op de Scooter

Proevestein op Slot LoevesteinOp zondag 28 juni tussen 12.00 en 19.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het smaakvolle evenement: Slot Proevenstein. Kom langs en laat lekker voor u koken. Een (na)middag aanschuiven en relaxen in historische sfeer!

Slot Proevenstein staat in het teken van eten, drinken en gezelligheid. De Voorburcht is ingericht als groot openlucht restaurant waar vijf restaurants zich presenteren en iedereen kan proeven van smakelijke culinaire hoogstandjes. Er is een gezellige markt met streekproducten, sfeervolle muziek en speciaal entertainment voor de kinderen zodat de ouders lekker lang kunnen genieten van alle (h)eerlijkheden die geserveerd worden. Een lekker evenement om niet te missen!

De deelnemende restaurants zijn Kruiden & Jasmijn (Woudrichem), de Fuik (Aalst), Baldadig (Woudrichem), ’t Oude Raedthuys (Woudrichem) en ook onze eigen Slot Loevestein chef staat achter het fornuis. Op de markt zijn o.a. IJsboerderij De Schoonheuvel, Korenmolen Nooit Gedagt, Ambrosia, Wildernisvlees, Chocoled, Landgoed Clootwijck en het Olijfje aanwezig.

 

Datum en tijden:
Zondag 28 juni 12.00 – 19.00 uur
Entree vesting is gratis

 

Foto: Marcel Köppen

e-max.it: your social media marketing partner