Woudrichem

Touren op de Scooter

Bed en Breakfast Aan de sluis in AndelBed & Breakfast Aan de sluis in Andel is deze week officieel ingedeeld in de klasse van drie tulpen. Dit is de bovengemiddelde kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Aan de sluis ontving de drie tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “De B&B is een sfeervol klein huisje, een Finse kota die licht en romantisch is ingericht, het doet ons aan een sprookje denken. We hebben genoten van de ligging, het verblijf en het goed verzorgde en smakelijke ontbijt. De eigenaresse heeft er duidelijk plezier in om het de gasten naar de zin te maken.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.

"Een bed & breakfast met drie tulpen biedt u als gast een bovengemiddeld kwaliteitsniveau. Het bed & breakfast is comfortabel en gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden. Gasten hebben een eigen wastafel tot hun beschikking. Het ontbijt is uitgebreid met brood, vers fruit en een eitje”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.“

Klik hier meer informatie over Bed & Breakfast Aan de sluis in Andel.

 

e-max.it: your social media marketing partner