Woudrichem

Touren op de Scooter

De Roefelweek van Woudrichem zit er weer op, de Roefelaars waren blij hun ouders weer te zien maar anderzijds was het nog een hele klus om ze mee naar huis te krijgen. Wat was het leuk! Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, er is veel plezier beleefd met elkaar, een bomvolle week met activiteiten en leerzame momenten, georganiseerd door Stichting de Vleet.

Met de bonte avond is de 1e week van de vakantie afgesloten voor de 45 Roefelaars die nog 5 weken de tijd hebben om uit te rusten. Een creatief en leerzaam programma stond weer garant voor een fantastische "Expeditie Roefelweek".

De ouders hoeven niet raar op te kijken als de kinderen, na bijgeslapen te zijn, ineens insecten willen eten, creatief in de natuur zijn, alles weten over planten en dieren, de geschiedenis van een onbewoond herbeleven of kokosnotenmelk willen drinken. Dat is nou eenmaal het "Roefel-effect". Met het 10-jarige bestaan van de roefelweek was het wederom een feest voor de Roefelaars met als een van de hoogtepunten een bijdrage aan de serie "Dokter Tinus".

De organisatie van de Roefelweek bestaat voor het overgrote deel uit vrijwilligers, zij hebben weer een geweldige prestatie geleverd! Na het opruimen van het terrein zal de rust weer weder keren rondom de sporthal in Giessen.

Roefelweek 2015

De vrijwilligers van de Roefelweek hebben weer een geweldige prestatie geleverd!

 

Artikel op regiowoudrichem.nl
Foto's: Facebook Stichting de Vleet

e-max.it: your social media marketing partner