Woudrichem

Touren op de Scooter

Nieuwe dorpsfilm over AlmkerkDe dorpsraad van Almkerk gaat een nieuwe dorpsfilm over Almkerk maken. De vorige dorpsfilm dateert al weer uit 1963. Toentertijd was het heel bijzonder om je eigen dorp in een film te zien.

Ruim vijftig jaar later is het maken van een film waar we zelf op staan de normaalste zaak van de wereld. Toch vindt de dorpsraad Almkerk het een goed moment om weer een film over en met de inwoners van Almkerk te maken. Een film die het dagelijks reilen en zeilen van de Almkerkse gemeenschap gaat weergeven. Over een halve eeuw is dit dan weer een historisch document.

Met financiële ondersteuning van de Rabobank Altena is de dorpsraad aan de slag gegaan om een jaar lang het dagelijks leven van Almkerk in beeld te brengen.

De dorpsraad wil ook het bedrijfsleven en winkeliers bij de film betrekken en hen graag gelegenheid geven hun bedrijf in het bijzonder extra in beeld te laten komen.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Zeger van der Stelt: 0183-400169 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees het gehele artikel op https://www.hetkontakt.nl/land-van-heusden-en-altena/nieuws/dorpsfilm-almkerk-in-de-maak

 

e-max.it: your social media marketing partner