Woudrichem

Touren op de Scooter

Zomerfeesten AlmkerkWerkgroep Plons! heeft weer een super mooi programma samengesteld voor de bezoekers van de Zomerfeesten Almkerk 2015. Van 1 t/m 15 augustus is er van alles te beleven.

Als vanouds starten de zomerfeesten met de Lus van Almkerk, met daarin de 7e editie van de wielerronde (met ronden voor recreanten en Sportklasse, amateurs en junioren), de Dikke Bandenrace voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de alom bekende Puch Race in de klassen 50cc en 70cc. Download hier het inschrijfformulier voor de Puch Race.

Naast de Lus van Almkerk staat de komende 2 weken o.a. bubble voetbal, Drive-In Bioscoop en de jaarmarkt op het programma. Q-music the Party staat op vrijdag 7 augustus garant voor een avond vol met de nieuwste & lekkerste hits van 2015! De dj’s van Q-music zullen het feest los laten barsten in de tent, en zorgen voor weer een sfeervolle avond met een spetterende show.

 

WC Experience

Zomerfeesten Almkerk 2015 Op donderdag 13 augustus komt WC Experience weer dialectvolle teksten de tent in blazen. Van de gouwe ouwe: “Maag ik hier rooke?!” tot de allernieuwste hits: “D’n Dieje” van hun nieuwe album “Zo es ge ze nog nooit gehord gehad hed”.

Waar zoals vanouds het bier rijkelijk vloeit, zowel door de keel als door de lucht. Een oer gezellige avond die rotsvast in het programma van de Zomerfeesten staat. Zing mee met deze Broabantse hoogstandjes van de beste dialect band van Nederland!

 

Foute Avond

Tijdens de afsluitende Foute Avond op 15 augustus zal de feesttent veranderen in een glitterpaleis. Deze avond staat dan ook volledig in het teken van pailletjes, foute outfits en vooral veel foute muziek! De volgende artiesten treden voor je op:

  • Snollebollekes
  • Dit duo wordt gevormd door Jurjen Gofers en DJ Maurice, en volgens eigen zeggen werd met hun gezamenlijke gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval- en feestmuziek de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit “Vrouwkes” werd in 2013 verkozen tot ‘Partyhit of the year’, en de volgende hit volgde snel: het nummer “Snollebollekes”, welke beter bekend is als “schudden met da kontje”. Oftewel met het duo Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “F”.
  • Anita Meyer
  • Deze vrouw is een echte rot in het vak en staat al ruim 30 jaar op het podium met haar fantastische muziek. In het jaar 1981 was haar grote doorbraak met de nummer 1 hit “Why Tell Me Why”. Dat werd meteen de best verkopende plaat van dat jaar. Maar Anita is nog mateloos populair.
  • Roy Donders
  • De 24-jarige Roy Donders heeft in korte tijd hard aan de weg getimmerd. De stylist heeft zijn eigen kledingwinkels in Tilburg, en is bovendien sinds 2013 actief als zanger en entertainer, en vertolker van het Nederlandse lied! Gewapend met krultang, talloze bussen haarlak tovert de stylist je haar om tot een ingenieus kapsel met harde krullen of wafeltjes. Hij zong eerder al zijn eigen begin tune in voor zijn reality show “Ga voor Goud”. Nu is zijn hit “Ik wil jou” ook regelmatig te horen.

 

Bekijk het volledige programma op de officieële website

 

e-max.it: your social media marketing partner