Woudrichem

Touren op de Scooter

4e seizoen Dokter Tinus"Op 28 september zijn we weer op de buis bij SBS 6! Dokter Tinus: vaste prik op maandag!" aldus de Facebookpagina "Figuratie Dokter Tinus. "Dokter Tinus 4 is een wrap! Na 77 lange, maar leuke draaidagen is alles van Dokter Tinus gedraaid!"

Maar het vertrek van Dokter Tinus en crew betekent niet het einde aan de Dokter Tinus activiteiten in Woerkum. De komende tijd zullen weer velen de vesting van Woudrichem bezoeken voor een bezoekje aan opnamelocaties in de Woerkumse Vesting en de Dokter Tinus-wandelroute.

Dé toplocatie die iedereen gezien wil hebben, en eigenlijk ook gewoon gezien mòet hebben is het Dokter Tinus huis op de Rijkswal. Maar vergeet daarbij ook de politiepost van agent Ken niet, gevestigd in het kantoor van VVV Altena Biesbosch in de Kerkstraat.

Dokter Tinus seizoen 4Op 28 september zendt SBS6 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uit, dit seizoen niet op woensdag- maar "vaste prik" op maandagavond. SBS6 heeft immers ook de uitzendrechten voor het Champions League voetbal bemachtigd en om ook Dokter Tinus in de gelegenheid te stellen voetbal te kijken is hij zelf naar de maandagavond uitgeweken.

Dokter Tinus seizoen 4 Dokter Tinus seizoen 4

Foto's: Facebookpagina's "Dokter Tinus" en "Figuratie Dokter Tinus".

 

e-max.it: your social media marketing partner