Woudrichem

Touren op de Scooter

Deze zomer gaat de BBQ op Slot Loevestein aan. Op vrijdag 14 augustus ontvangen wij u graag om 17.00 uur voor de culinaire BBQ voor jong en oud!

De hamburgers worden gemaakt van de Rode Geuzen die rond Slot Loevestein grazen. Natuurlijk zullen er ook verschillende soorten vis gegrild worden, een speklap, kipsaté of een heerlijke braadworst. Lekkere salades, vers fruit, verschillende soorten brood en diverse sauzen maken de BBQ deze avond helemaal compleet.

U kunt deze avond ook kennis maken met ons eigen Loevesteinbier genoemd naar de opdrachtgever voor de bouw van het slot; Blonde Dirc. Een heerlijk fris blond bier welke de avond helemaal compleet maakt!

  • Prijs volwassene: € 24,50
  • Prijs kind (3 – 12 jaar): € 14,75

De prijs is exclusief consumpties genuttigd gedurende de avond. Wilt u eerder komen en het slot bezichtigen voor de BBQ begint? Dan is dit mogelijk voor een speciaal tarief van €6,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Geeft u tijdens uw reservering aan of wij rekening dienen te houden met dieet- of allergiewensen en welke avond u wenst te komen.

Foto: Facebookpagina Slot Loevestein

e-max.it: your social media marketing partner