Woudrichem

Touren op de Scooter

Tuning Event: Where dreams come togetherMet nog een week te gaan maakt de organisatie van de autoshow "Where dreams come together" zich op voor een spectaculaire 3e editie van het grootste en mooiste tuning-event in de wijde regio.

Ruim 150 deelnemers worden verwacht die hun met zorg getunede auto's tentoonstellen aan het publiek. Zondag 16 augustus zal het Raadhuisplein in Woudrichem zich weer vullen met de mooiste auto's en showtrucks uit Nederland.

Het eerste jaar werd de meeting gehouden in het park Groenendijk, vorig jaar werdt het park verruilt voor het Raadhuisplein met veel bezoekers en vele positieve reacties. Met de 3e editie van "Where dreams come together" lijkt Woudrichem een jaarlijks terugkerend evenement rijker. Mede organisator Remco Morelisse laat weten trots te zijn op dit resultaat.

Jong en oud is van harte welkom om 16 augustus vanaf 12:30 te komen genieten van de vele bolides die strijden om diverse bokalen. De eigenaren van de voertuigen hebben veel tijd en energie gestoken in het uiterlijk van hun auto's. De een schittert en "shined" nog mooier dan de andere. Dit jaar aangevuld door diverse showtrucks die het plaatje compleet maken. Tuning Event

Onder de deelnemers en bezoekers wordt een verloting gehouden waarmee de organisatie graag een goed doel wil steunen. De opbrengst van deze verloting komt volledig ten goede aan Stichting Hoogvliegers. Deze stichting laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

Bron: regiowoudrichem.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner