Woudrichem

Touren op de Scooter

Struintocht Slot LoevesteinStaatsbosbeheer organiseert in samenwerking met Slot Loevestein op 26 augustus een struintocht met picknick rond Slot Loevestein. Struin mee onder leiding van de boswachter en geniet van een heerlijke picknick onderweg.

Speur mee naar sporen, bespied de Rode Geuzen en Konikpaarden en banjer mee langs de Waal. Op een mooie plek in de natuur staat de picknick verzorgd door Slot Loevestein klaar. Een mooie wandeling geschikt voor het hele gezin.

De boswachter verwelkomt u om 10.30 uur bij de Taveerne van Slot Loevestein voor een kop koffie en een kasteelkoek. Daarna trekt u de uiterwaarden in en keert u rond 13.30 uur weer terug bij de Taveerne. Wilt u na de struintocht Slot Loevestein bezoeken dan kan dit voor maar € 6,50 met de kortingsbon die u ontvangt bij uw picknick.

De kosten voor het arrangement zijn € 19,95 voor volwassenen en € 15,95 voor kinderen. Dit is inclusief koffie, een goed verzorgde picknick en kortingsbon voor Slot Loevestein. Trek kleding aan die vies mag worden, neem eventueel laarzen mee en denk aan een lange broek in verband met brandnetels.

Struintocht Slot Loevestein Aanmelden kan tot 24 augustus via de website van Staatsbosbeheer. Voor meer informatie kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron + Foto: Slot Loevestein

 

e-max.it: your social media marketing partner