Woudrichem

Touren op de Scooter

Toppers van Altena19 September is het zover, dan vindt het muzikale spektakel, Toppers van Altena plaats in Sportcomplex de Jager in Giessen. Dat wil je niet missen!

 

Johnny Gold

Johnny GoldGedreven, komisch, soms vertederend, dendert Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot sterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!

Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

 

De Maasmaten

Maasmaten... als gezelligheid troef moet zijn. De Maasmaten is wat je noemt een echt mannenkoor. Ooit door een paar mannen op een feestje opgepakt en inmiddels is het een echt koor met zo'n 28 leden. De leden zijn afkomstig uit het Land van Heusden en Altena, met als thuisbasis "Rijswijk". Anno 2014 is het een ervaren en volwassen koor te noemen. Het is geen visserskoor, maar wel eentje met een populair repertoire van Nederlandse meezingers, dit gaat van Wim Sonneveld tot Nick & Simon. Voor iedere gelegenheid is wel een passend programma te bedenken. De locaties van optredens zijn heel divers, van verzorgingstehuis tot voetbalkantine. Veel feestelijke bijeenkomsten werden al door dit koor opgeluisterd. Het enthousiasme van de leden en de uitstraling van het koor tijdens de optredens zijn zo aanstekelijk, dat een feestje gegarandeerd is.

 

Bettina Kraaieveld

Bettina KraaieveldZangeres Bettina Kraaieveld draait al een tijdje mee in de muziek, al sinds de middelbare school is zij enthousiast bezig met zang. Zoals dat vaak gaat; eerst in een schoolband later in verscheidende bandjes. Maar vooral in het cabaret is Bettina jaren actief geweest en nog steeds actief. Zo was zij de helft van het populaire Duo ,, De desibelles,, ,dat met trots een avondvullend programma in de schouwburg heeft neergezet. tevens is zij bekend van de solo act "Tante Too" uit de jordaan met vele gezichten. Bettina heeft in verschillende projecten gezongen, o.a. verscheidene Night of the Proms concerten. Benefietconcerten, en Gala uitvoeringen en Presentatie-opdrachten met een muzikale omlijsting. Ook presenteert Bettina Symposia als (zingende en acterende) dagvoorzitter en is ze sinds 2014 Trouwamtenaar bij de gemeente Werkendam. kortom een TOPPER UIT ALTENA!

 

Teerkamerkoor

TeerkamerkoorÉen van de Toppers van Altena zal het Teerkamerkoor zijn, dit is één van de laatste keren dat zij als Teerkamerkoor Woudrichem, op zullen treden ,,oude,, stijl. met dirigent Rohan Poldervaart, en samen met hem en de muzikale begeleiding door Elena Eremich, zingt het Teerkamerkoor 3 -en 4 stemmige nummers. het Teerkamerkoor telt 45 leden mannen en vrouwen, iedere dinsdagavond oefenen zij in het OVO Gebouw Oudendijk. Een koor wat met de tijd mee gaat en een nieuwe stijl aan het ontwikkelen is. De nieuwe naam wordt op 7 november a.s. onthult in het OVO gebouw te Oudendijk. Bij de TOPPERS VAN ALTENA , kan het publiek al van een gedeelte "nieuwe stijl" genieten.

 

Wim van den Heuvel

Wim van den HeuvelIn 1993 kreeg Wim zijn eerste single: “M’n dorpje”, vele singles van de zingende slager volgden. In het jaar 1995 kwam Wim zijn knaller "Ik geef een feestje" In 1998 gevolgd door ""Ik zal je nooit vergeten". Aangezien Wim van gezelligheid houdt bracht hij in 1999 een kerstsingle uit onder de naam "Sneeuwvlokken". Hierna volgden nog de singles "Mannen van de nacht" in 2001, "Rio" in 2003, "Voor mij ben jij" in 2005, "Kom bij mij"in 2007 en "Andrea" in 2009. Wim zijn laatste single kwam uit in 2010 met als titel "Vrijgezel". In 2011 is Wim’s liedje “Ik geef een feestje” gebruikt voor een Smith’s reclame. Hij speelde een rol in een online campagne voor de Smiths zoutjes van PepsiCo Nederland. Wim’s motto is al jaren “Ik geef een feestje, voor al mijn vrienden”. Smiths deelt de mening dat er altijd reden voor een “feestje” is. Wim’s kraker “Ik geef een feestje” werd opnieuw opgenomen in een speciale versie voor de online video van Smiths op Hyves en de website van Smiths.

 

Verder zullen o.a. Sybille van Gammeren, Gertjan van Brauwershaven, Wilma van Wijk, Hanny Oskam en anderen voor u optreden.

 

e-max.it: your social media marketing partner