Woudrichem

Touren op de Scooter

loos alarm teerkamerZaterdag 26 september komt de Gorcumse formatie Loos Alarm weer eens naar Woudrichem voor een optreden in de Teerkamer. Het is voor Loos Alarm niet de eerste keer dat ze op de planken staan bij de Teerkamer.

“Dit is denk ik onze vijfde keer. En ook zeker niet de laatste. Ik doe ook de boekingen van de bands in de Teerkamer, dus het is lekker makkelijk om je eigen bandje dan af en toe neer te zetten.” vertelt Chris Poldervaart (zanger van Loos Alarm) lachend. “Nee hoor, dat vind ik juist zo leuk, de bezoekers van de Teerkamer vragen zelf wanneer Loos Alarm weer speelt. Ik probeer zelf juist ons aantal optredens in de regio tot een minimum te beperken, zodat men het niet zat wordt.

Naast de Vrienden van ’t Rondeel, het feestje dat we jaarlijks organiseren, pakken we niet meer dan 3, 4 optredens in de buurt aan. En nu is het dus weer tijd voor de Teerkamer, als seizoensopener. En het is ook de opening van een leuk en vol seizoen. We hebben echt weer verschrikkelijk goede bands op het podium staan de komende tijd. En wij van Loos Alarm zijn uitermate trots dat we daar deel van uit mogen maken!”

Loos Alarm | Teerkamer Loos Alarm bestaat nu zo’n 14 jaar en speelt voornamelijk Nederpop-covers. De band heeft 2 maal op de Gorcumse zomerfeesten gestaan en is een aantal jaar actief geweest als Amstel Live band. De Teerkamer opent haar deuren om 22:00 uur en de entree bedraagt € 5,-

Meer info op www.teerkamer.eu

 

e-max.it: your social media marketing partner