Woudrichem

Touren op de Scooter

Lisa en Tinus credits SBS Elvin heftigste seizoenVan een terugkerende bloedfobie, huwelijksaanzoeken, een gewonde man in een kruiwagen tot een geheime bewonderaar en oppasproblemen, het komt allemaal voorbij in het nieuwste seizoen van Dokter Tinus. Vanaf 28 september elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Het vierde seizoen start met een dubbele aflevering. Seizoen 3 was goed voor gemiddeld bijna 1,4 miljoen kijkers en een marktaandeel van 18% (20-54 jaar).

“Het scenario is zó verrassend dat je vanzelf door het verhaal wordt meegesleept. Ik vind dit het heftigste seizoen tot nu toe”, aldus Thom Hoffman die de rol van Dokter Martinus Elsenbosch speelt.

Lisa (Jennifer Hoffman) en dokter Tinus (Thom Hoffman) blijken zeer uiteenlopende ideeën te hebben over de opvoeding van hun zoontje Harry en hun toekomst samen. Martinus moet alle zeilen bijzetten om zijn gezin bij elkaar te houden en als blijkt dat Martinus’ moeder plots bij hen intrekt lijkt een crisis onvermijdelijk. Tinus besluit Lisa ten huwelijk te vragen. Zullen de twee nu eindelijk in het huwelijksbootje stappen?

job bovelanderOndertussen blijven de inwoners van Wourkem hun nukkige huisarts lastig vallen met allerlei grote en kleine kwalen. Maar terwijl Martinus een pijnlijke, maar doeltreffende oplossing heeft voor al hun problemen, raakt hij zelf steeds meer de greep op zijn leven kwijt. Zeker als tot overmaat van ramp zijn bloedfobie terugkeert.

In dit seizoen speelt Job Bovelander de rol van Gijs.

 

(Gast)rollen

 Naast de vaste cast komen er ook veel bekende gezichten langs in een gastrol, waaronder:

harry piekema johnny kraaijkamp jr miryanna van reeden

sjoukje hooimaayer elle van rijn kees boot

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bron: www.sbs.nl

e-max.it: your social media marketing partner