Woudrichem

Touren op de Scooter

Feestelijke Doe Markt Wat weet jij allemaal over natuur en techniek? Hoe werkt een 3D-printer? Hoe klinkt een klarinet? Weet jij hoe een uilebal eruitziet? Heb je wel eens een 3D printer geprogrammeerd? Kun je muziek maken met bananen? Wat doet een uil overdag? Bouw je eigen robot!

Dit, en nog veel meer, kun je zien, horen, leren en vooral DOEN op onze feestelijke Doe Markt. Het is de afsluiting van weer een leuke Kinderboekenweek, die in het thema van Techniek en Natuur staat. En omdat het feest is hebben wij er muziek bij gedaan. Op het plein voor en ook binnen in het gemeentehuis van Woudrichem is er de hele dag veel te beleven voor nieuwsgierige kinderen uit het hele Land van Heusden en Altena:

Feestelijke Doe Markt

  • Uilenshow met echte uilen.
  • MakersBuzz; een bus [een mobiel fablab] vol technische snufjes, robots, 3D printer, sjabloonmaker, spellen. Je mag er zelf mee aan de slag!
  • Muziekworkshops en concertjes, de hele dag door. Het is tenslotte ook Open Dag voor Muziekwijzer Woudrichem en Muziekschool Woudrichem in de Raadszaal.
  • Zelf je eigen robot maken.
  • Maak kennis met Virtual Reality, Leap Motion, Raspberry Pi, Bomberbot (wat? Kom zelf maar kijken)!

Kom naar de Feestelijke Doe Markt vol techniek, muziek en natuur op zaterdag 17 oktober van 10:00 tot 16:00 uur in het gemeentehuis van Woudrichem.

Bron: Facebookpagina: Feestelijke Doemarkt voor jong en oud!

 

e-max.it: your social media marketing partner