Woudrichem

Touren op de Scooter

Feestelijke Doe Markt "Gezellig en leerzaam" zaterdag in het gemeentehuis van Woudrichem tijdens de Doe Markt. Op het plein voor en ook binnen in het gemeentehuis van Woudrichem was er de hele dag veel te beleven voor nieuwsgierige kinderen uit het gehele Land van Heusden en Altena.

Wat weet jij allemaal over natuur en techniek? Hoe werkt een 3D-printer? Hoe klinkt een klarinet? Weet jij hoe een uilebal eruitziet? Heb je wel eens een 3D printer geprogrammeerd? Wat doet een uil overdag? Bouw je eigen robot! Dit, en nog veel meer, kon je zien, horen, leren en vooral DOEN op de feestelijke Doe Markt. Het was de afsluiting van weer een leuke Kinderboekenweek, die in het thema van Techniek en Natuur staat. En omdat het feest is was er ook muziek bij gedaan.

Véél muziek want niet alleen de docentenband van Muziekschool Woudrichem trad op, ook enkele leerlingen lieten van zich horen. Daarnaast zorgde het opleidingsorkest van Woudrichems muziekvereniging kunst na Strijd voor een heerlijke sfeer. Maar ook was er gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument te bespelen.

Ook de muzikale bananen waren erg leuk.

Doemarkt 2015 Doemarkt 2015 Doemarkt 2015 Doemarkt 2015 Doemarkt 2015 Doemarkt 2015 Doemarkt 2015

 

e-max.it: your social media marketing partner