Woudrichem

Touren op de Scooter

Partycentrum 't Buitenhoff | Andel

't Buitenhoff Andel

Wild Pianos

 

Om het 5-jarig bestaan van Partycentrum 't Buitenhoff in Andel staan er dit jaar heel wat activiteiten op het programma, op zaterdag 31 oktober volgt de 'grote jubileum feestavond', een feestavond om te genieten, te zingen en te dansen. Op deze sfeervolle en swingende avond treden de 'Wild Piano's' op. Het beloofd een spetterende pianoshow te worden waarbij het publiek het repertoire bepaald.

Een spetterende pianoshow met twee pianisten, die zowel kunnen zingen als entertainen op diamant witte pianovleugels. De pianoshow is gebaseerd op het 'dueling piano concept' uit America, ook wel bekend als 'Crazy pianos'. Dat betekent dat het publiek de nummers mogen aanvragen die zij zullen spelen, mits er meegezongen wordt natuurlijk! Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen de pianisten en het publiek. Hun slogan is lekker meezingen en feesten, niets is te gek en (bijna) alles mag. Een primeur in de regio!

Kaarten voor dit meezingfeest zijn te koop bij 'Partycentrum 't Buitenhoff' en bij 'Spar Andel'. De jubileumkaarten kosten slechts 10 euro. De avond vangt aan om 22:00 uur.

e-max.it: your social media marketing partner