Woudrichem

Touren op de Scooter

toppers van altena johnny goldJohnny Gold: "Zojuist met een cameraploeg bij Seats en Sofa's eruit geflikkerd door de beveiliging". what's Up? Ik werd enige tijd geleden gebeld door iemand van de Bucket Boy's. Dat zijn een paar gasten die reclame-slogans/aanbiedingen/beweringen van bedrijven en instanties in de gaten houden, en af en toe op hun eiguste wijze deze controleren en rechtzetten, en dat op hun eigen youtube kanaal zetten.

Nu schijnen ze bij Seats & Sofa's reclame te maken voor stunt aanbiedingen, maar onder deze aanbieding, hebben ze met kleine lettertjes dan staan dat je nog 10 x een bedrag moet bijbetalen.

Wat hebben de BucketBoys nu bedacht? We gaan naar binnen bij een filiaal van die vuile stinkers, brengen ze met een of andere lulsmoes een taart, waar uiteraard voor getekend moet worden. Dan blijkt er op dat getekende formulier, in kleine lettertjes bij te staan dat ze ook 10x een liveoptreden van de nieuwe single van Johnny Gold, de Ongekroonde Koning van de feestmuziek krijgen te horen in dat filiaal. Als dat geen bende wordt!

Affijn, wij met een dikke speaker op wielen, confetti shooters en cameraploeg naar binnen om daar de zaak is flink op stelten te zetten. En dat 10x dus. Nou, je raad het al... Het zijn daar waarschijnlijk niet van die pretletters, want binnen no time een hoop heisa, stevig duw en trekwerk van de inmiddels gewaarschuwde beveiliging en Uwes eiguste werd er met confettieshooters, speakers en cameraploeg uitgetieft.

Bron: Facebookpagina Johnny Gold

 

e-max.it: your social media marketing partner