Woudrichem

Touren op de Scooter

kunst en vriendschap | Rijswijk

Aanvang: 19:30 uur.

Het laatste optreden van 2015 van muziekvereniging Kunst & Vriendschap zal de titel “Christmas Feeling” meekrijgen. Christmas Feeling, vertaald: kerstgevoel. Velen hebben al geprobeerd te omschrijven wat het precies is. Geen makkelijke opgave, het is bijna ongrijpbaar. Het kerstgevoel geeft je even een ultiem geluksmoment. Het is een stukje ontsnappen aan de werkelijkheid, verdwalen in een sprookje en teruggaan naar de warme herinneringen uit je jeugd.

Op vrijdag 18 december wil Kunst & Vriendschap u het kerstgevoel laten beleven tijdens een muzikale kerstspecial. Het Brabantse Land in Rijswijk zal voor die avond worden omgetoverd tot een sprookjesachtige concertzaal. Naast het koor Da Capo uit Gorinchem zullen ook zangeres Renée Schreuders, saxofonist René Henrickx en enkele doedelzakblazers een gastoptreden verzorgen.

Christmas Feeling Houdt u van de kerstspecials van Michale Bublé en geniet u hiervan dan mag u deze avond beslist niet missen. Kaarten kosten € 5,- en zijn te reserveren via leden van Kunst & Vriendschap, via 06-10970833 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron
Foto: kunstenvriendschap.net

e-max.it: your social media marketing partner