Woudrichem

Touren op de Scooter

yrrostheaterTheatergroep Yrros! speelt 12, 13, 14 februari en 3, 4 en 5 maart de voorstelling ‘Mijn Elektra’ in het RK kerkje in de vesting Woerkum. De theatergroep heeft unaniem gekozen voor het script van Koos Terpstra voor onze nieuwe jaarproductie. Want ze vinden het een interessant stuk, een uitdaging. Goed geschreven, met mooie gelaagdheid in prachtige teksten.

'Mijn Elektra', een moderne klassieker met thema’s die zo oud zijn als de mens zelf en toch door de eeuwen heen altijd weer terugkeren en blijven fascineren. Een toneelstuk dat ontroert en onthutst tegelijk. Een stuk waarin wit een zwarte keerzijde heeft en omgekeerd. Een stuk waarin stug vasthouden aan standpunten leidt tot bizarre afwegingen. Een stuk, kortom, dat je ook in het hier en nu niet onbewogen laat..

Het stuk wordt gespeeld door Lida Hagenaars, Job Keijts, Eric Schopman, Jacky van der Vleuten en Lianne van der Vliet en wordt geregiseerd door Ine Masseling. Zij was ook betrokken bij de laatste voorstelling van De Stuiter, 'Furst Tjam'.

Alle voorstellingen zijn in de Waterstaatskerk – Vissersdijk – Woudrichem-vesting. Op de exacte tijdstippen komen we bij de bevestiging van je bestelling terug.

Stuur een email met je naam, telefoonnummer, het aantal kaarten en de gewenste voorstellingdag naar ons nieuwe emailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen je dan zo snel mogelijk de betalingsgegevens terug te mailen met de bevestiging van het aantal kaarten en de voorstellingsdatum. Mocht je niet direct reactie ontvangen, geen paniek, we behandelen alle bestellingen op volgorde van binnenkomst en betaling.

Bron+foto: www.yrrostheater.com

 

e-max.it: your social media marketing partner