Woudrichem

Touren op de Scooter

Sinterklaasintocht Woudrichem 2015Zaterdag 21 november arriveren Sinterklaas en zijn Pieten rond 15:00 uur in de historische haven van Woudrichem. Op de boot zal Hofkapel Nooitgedacht voor vrolijke muziek zorgen. Sint komt dit jaar een ander deel van Woudrichem bekijken en zal aanmeren aan de steiger bij de wandelbrug achterin de historische haven. Sinterklaas loopt met zijn Pieten over de steiger omhoog richting de parkeerplaats bij de camping. De kinderen kunnen daar op hem wachten om hem te verwelkomen of op eigen risico met de feestboot van de Sint meelopen onder- of bovenlangs de wal.

Na aankomst van de Sint start op de ontvangstlocatie direct een gezellig feest met Dj Thomas. Na het feest wandelt Sinterklaas naar de werfschuur om te overnachten. Vlakbij de werfschuur speelt het jeugdorkest van Kunst na Strijd bovendien gezellige sinterklaasliedjes.

Op zaterdag 28 november het "Pietensportfeest" in het Rondeel. Van 10:00-12:00 uur kunnen de kinderen van 3 t/m 10 jaar komen sporten met de Pieten.

Zaterdag 28 november is er weer het jaarlijkse Pietensportfeest in het Rondeel. Van 10-12u zijn kinderen van 3 t/m 10 jaar welkom om te komen sporten met de Pieten. Zorg dat je op tijd bent, inschrijven kan vanaf half 10 en vol is vol, er kunnen maximaal 120 kinderen in de zaal. Er staan Pieten en vrijwilligers klaar om de kinderen te begeleiden, ouders graag op de tribune of in het café plaatsnemen. Kosten: € 2,- per kind voor 2 uur sporten, dit is inclusief drinken en iets lekkers. Graag eigen gymschoenen voorzien van naam meenemen.

Vanaf 16 november liggen er kleurplaten klaar bij de scholen (’t Ravelijn, Eben Haëzer en Oudendijk) en het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal in Woudrichem. De mooiste kleurplaten winnen een leuke prijs. Lever de ingekleurde plaat in tot uiterlijk 27 november 12u in het ‘speciale cadeau’ op school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Alle informatie via www.sinterklaaswoudrichem.nl

e-max.it: your social media marketing partner