Woudrichem

Touren op de Scooter

jeugdmuziekdagaltenaStichting Jeugdmuziekdag Altena viert haar lustrum en dat is een mooie gelegenheid om de website een opfrisbeurt te geven. “De website draaide op oude techniek en dat moest veranderd worden om de site ook toegankelijk te maken voor gebruikers van smartphones en tablets. De nieuwe look van de site is dan een mooie bijkomstigheid” aldus Marco van Bergeijk, de bouwer van zowel de oude als deze mooie, nieuwe site. Hij heeft ondertussen al aardig wat onbezoldigde uren hieraan besteed.

Wat hem drijft? “Ondertussen ben ik zelf al 30 jaar cornettist. Als jong muzikantje van O&U uit Wijk en Aalburg vond ik het geweldig om naar de Jeugdmuziekdag in Almkerk te gaan. Toen ik hoorde dat deze dag weer nieuw leven werd ingeblazen en mij werd gevraagd de website te bouwen, heb ik geen moment geaarzeld. De jeugd aan ’t musiceren houden is belangrijk in deze tijd en als dat dan mede lukt door mijn inbreng als bouwer van een website, tsja, dan is mijn tijd wél besteed.”

Eigenlijk vloeien de activiteiten van Marco voor de Jeugdmuziekdag Altena direct voort door de bouw van een speciaal portaal voor muziekverenigingen: Portaal.biz. Marco vertelt er enthousiast over: “Dit is een portaal om de communicatie binnen muziekverenigingen te stroomlijnen; het bestuur en diverse commissies kunnen hun mededelingen erop zetten, bladmuziek kan worden gedownload en ook het afmelden voor een repetitie kan digitaal gebeuren. Ook concertdata kunnen worden opgenomen en leden kunnen dan direct aangeven of ze beschikbaar zijn.”

Het bestuur van Stichting Jeugdmuziekdag Altena is Marco van Bergeijk zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten, meldt Ina van der Mooren: “De diverse bestuurders van onze Stichting zijn van veel markten thuis en vullen elkaar goed aan met het uitvoeren van de verschillende taken. Het bouwen van een website is echter een apart verhaal. Wij zijn blij dat Marco dit belangeloos voor ons wil doen.” Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze website? Neem een kijkje op www.portaal.biz of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondertussen is ook de inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena op zaterdag 13 februari van start. Het thema is dit jaar: ‘La musique de France’. Aanmelden kan op de vernieuwde website www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Meer informatie nodig? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

e-max.it: your social media marketing partner