Woudrichem

Touren op de Scooter

margriet eshuijs maarten petersMargriet Eshuijs en Maarten Peters zingen en spelen op het Nieuwjaarsconcert 2016, een nieuw hoogtepunt in een mooie reeks van Lions concerten! Deze muzikale soulmates in dubbelconcert brengen muziek uit de periode waarin zij opgroeiden. Gepassioneerde liedjes van henzelf worden verbonden met inspirerende muziek van o.a. Fleetwood Mac en The Beatles. Zij geven de muziek een nieuwe lading door deze op geheel eigen wijze te vertolken. Oude klassiekers en bekende hits krijgen een eigenzinnige, verrassende sound. De twee bijzondere stemmen van Margriet Eshuijs en Maarten Peters vullen elkaar prachtig aan en staan garant voor een sfeervolle en hartverwarmende avond!

Margriet Eshuijs heeft veel grote prijzen gewonnen zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Zij is een warme persoonlijkheid die met groot vakvrouwschap al ruim 40 jaarop de planken staat. Voor haar verdiensten in de popmuziek werd zij geridderd en haar grote hits “House for sale”en “Black Pearl” staan steevast in de top 2000. Maarten Peters is een geboren entertainer en een veelzijdig componist voor vele Nederlandse artiesten zoals Liesbeth List en Robert de Nijs. De kracht van zijn liedjes is dat ze altijd ergens over moeten gaan.

Uw komst maakt het mogelijk Lionsclub Land van Heusden en Altena te helpen! Wij ontmoeten u graag in de Hervormde Kerk én na afloop in Kruithuis ’t Arsenaal.

De allerlaatste kaarten voor ons nieuwjaarsconcert van a.s. zaterdag zijn in omloop. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. Kunst na Strijd is volop aan het repeteren en het belooft een fantastische avond te gaan worden. Ook tijdens de afterparty in 't Kruithuis 't Arsenaal staat u nog een leuke verrassing te wachten. Daar het erg druk wordt zal parkeren binnen de vesting erg moeilijk worden, geef daarom uw voorkeur aan parkeren buiten de vesting. Er bevindt zich een parkeerplaats op de Schapendam en een parkeerplaats bij camping de Mosterdpot, beiden net buiten de vesting.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefonisch via S. Doornbos 06-53153134

 

Bron: lions.nl en Facebookpagina Lionsclub Heusden en Altena

 

e-max.it: your social media marketing partner