Woudrichem

Touren op de Scooter

anne van der HeijdenAfgelopen voorjaar stond ze ook al op de planken van het Woudrichemse pop-podium, ditmaal mag ze het jaar afsluiten als laatste muzikale act van 2015. De Brabantse Anne van der Heijden komt met haar band weer een avond rock-covers ten gehore brengen op zaterdag 19 december.

“Anne heeft een fantastische strot en geeft zich helemaal. Er staat echt een artieste van formaat op het podium, ook nog eens begeleid door een geweldige band. Liefhebbers van een goed stukje muziek zullen zeker aan hun trekken komen deze avond. We zijn erg trots dat Anne weer bij ons komt spelen, de vorige keer was ons erg goed bevallen. En het publiek ook!

We doen de Teerkamer deze avond een uurtje eerder open, om 21:00 uur. We hebben dat ook Happy Hour, tot 22:00 uur. Bier (van de tap), fris en wijn, twee halen, één betalen. De band zal strak om 22:00 uur aftikken. Verder hebben we dit jaar geen live-muziek meer gepland. Wel een groots Oud en Nieuw feest, met een bekende DJ uit de regio.”

De entree voor Anne van der Heijden & band op zaterdag 19 december bedraagt € 5,-. Meer info vindt u op www.teerkamer.eu.

e-max.it: your social media marketing partner