Woudrichem

Touren op de Scooter

festival weekend 2014Van 4 t/m 8 mei 2016, het weekend rondom Hemelvaartsdag, vindt de 46e editie plaats van “het gezelligste weekend van het jaar in de vesting Woudrichem”. Tradities herleven met de kermis op het Janus Baks Bastion, terug van weg geweest.

“Kermis hoort bij het Festival Weekend is een veel gehoorde reactie”. Vanaf woensdagmiddag 4 mei zal jong en oud weer kunnen genieten van een rondje draaimolen, botsen, touwtje-trekken of het geluk beproeven bij de “grijpers”. Een snoepkraam en suikerspin mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. De kermis sluit op zondag 8 mei, hiermee wordt een extra dag toegevoegd aan het Festival Weekend te Woudrichem.

Op donderdag 5 mei wordt de 20e editie van het Woerkums kampioenschap vis bakken op bijzondere wijze gevierd. Op zaterdag 7 mei zal de jaarmarkt, met ruim 100 standplaatsen, plaats vinden binnen de historische muren van de Vesting Woudrichem. De kinderrommelmarkt, in de vroege uren van 7 mei, zal als vanouds plaats vinden in de Molenstraat.

e-max.it: your social media marketing partner